Luka Stanzl/PIXSELL

Lovrinović poručio DIP-u: Nemamo saznanja da je Živi zid primio neevidentirane donacije

Autor: dnevno.hr

Sva naša sredstva su sukladno koalicijskom Sporazumu o suradnji i zajedničkom izlasku na izbore za zastupnike u Hrvatski sabor transparentno transferirana s računa stranke na koalicijski račun kojeg je otvorio Živi zid", kazao je Lovrinović.

Predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović sinoć je DIP-u priopćio kako nemaju saznanja da su u Živom zidu primane neevidentirane donacije, što je u medijima tvrdio sada  eć bivši član živog zida hrvboje Runtić.

Lovrinović je izjavio da su sredsatva  stranke  prikupljane od članova i simpatizera kroz donacije. Prtema planu potvrošnje prebacivali su ih na koalicijski račun koji je otvorio Živi zid sukladno Zakonu o financiranju političkih strana i izborne promidžbe

“Sva naša sredstva su sukladno koalicijskom Sporazumu o suradnji i zajedničkom izlasku na izbore za zastupnike u Hrvatski sabor transparentno transferirana s računa stranke na koalicijski račun kojeg je otvorio Živi zid što je vidljivo iz Izvješća kojeg smo sukreirali u dijelu koji se odnosio na naše troškove u kampanji te izvoda posebnog računa Živog zida u koji DIP ima uvid,tvrdi Lovrinović.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.