Linić: Jadranka Kosor podsjeća na muhu koja izaziva plikove

Autor: D.Ko.

Bivši SDP-ovac upozorio je na tešku jesen koja predstoji Hrvatskoj, te za nastalo stanje optužio Vladu RH.

SDP-ov saborski zastupnik Slavko Linić upozorio je u ponedjeljak u Rijeci na tešku jesen u kojoj će Hrvatska zapasti u još dublju krizu, piše Večernji.

Optužujući Vladu RH i premijerku Jadranku Kosor za nezavidno stanje, Linić je kazao da ‘premijerka J. Kosor toliko radi da podsjeća na muhu koja je radišna, ali od nje dobivate plikove. Ona čini sve da vas izludi, pa gledate kako je se riješiti. I pčela je radišna, ali proizvodi med’.

Na čelu s bivšim zastupnikom HSLS-a Ivanom Čehokom osnovan je prošlog četvrtka u šestom sazivu Sabora deveti klub zastupnika. Čehoku je zamjenik Antun Korošec, također bivši HSLS-ovac. Treći je član kluba bivši HNS-ov zastupnik Zlatko Horvat.

Istupanjem iz koalicije, HSLS je dao svoju potporu Jadranki Kosor omogućivši joj time stabilniju potporu u Saboru s 83 zastupnika.

Autor:D.Ko.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.