Screenshot

LATIN ŠOKIRAO ODVRATNOM OBJAVOM O TUĐMANU! ‘Kakve to gadosti šeraš, bijedniče!’

Autor: S.V.

Čini se kako je Hloverka Novak – Srzić izgovorila poprilično proročanske riječi kada se osvrnula na televizijski povratak Denisa Latina kao novog urednika HTV-ove emisije “Otvoreno”.

“Duša me boli…ne zbog mene, ja sam sve već vidjela, žao mi samo pretplatnika…Bože sačuvaj”, komentirala je Hloverka na Facebooku ni ne sluteći kako će Latin već nakon dva mjeseca šokirati ne samo pretplatnike, nego i sve koji ga prate na društvenim mrežama.

Ružna fotomontaža prvog predsjednika sve šokirala

Denis Latin je, naime, u danu obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana bio iznimno inspiriran, pa je tako masovno dijelio sadržaje koji su prvog hrvatskog predsjednika prikazivali isključivo u lošem svijetlu.

No, objava kojom je uistinu pretjerao izazvala je očekivan gnjev u komentarima.

Fotografija poštanske marke sa likom Franje Tuđmana na kojoj piše “Markica izbačena iz upotrebe nakon kratkog vremena jer narod nije znao s koje strane da pljune na nju”, loše je sjela gotovo svima. Neovisno o tome misle li privatno o Tuđmanu dobro ili loše, Latinovi pratitelji gotovo su jednoglasno zaključili da je njegova objava gnjusna, bespotrebna i neprofesionalna obzirom da ju je podijelio djelatnik javne televizije koju svi plaćamo.




 




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.