Kupci pobjesnili na Lidl: ‘Lažete da ste snizili cijene! Tretirate nas kao ovce za deranje?’

Autor: dnevno.hr

Neki građani Lidlove popuste nisu primjetili.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prvi će sniziti cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena, i to mjesec dana prije stupanja na snagu porezne reforme, priopćili su iz ovog trgovačkog lanca prije nekoliko tjedana, odnosno uoči božićnih blagdana. Kao što je poznato, izmjenom zakona o porezu na dodanu vrijednos, od 1.siječnja PDV na spomenute kategorije prouzvoda pao je s dosadašnjih 25 na 13 poosto.

”Snizit ćemo cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji, čime će kupnja u Lidlovih 96 trgovina diljem Hrvatske biti još ugodnija i povoljnija”, najavljivali su iz Lidla. Prvi mjesec godine u kojoj je najavljivano spuštanje cijena je na izmaku, a ako je suditi po Lidlovom facebook profilu ne vide baš svi kupci na njihovim policama, nove povoljnije cijene. ‘

‘Ne vidim vaša pojeftinjenja, čak neke stvari skuplje. Gramaža, litraža, manja cijena, skuplje i iste, zaobilazim vas u širokom luku”, poručuje im jedna očito nezadovoljna žena. No, njene kritike nisu jedine koje se mogu pronaći na društvenim mrežama ovoga trgovačkog lanca, a koje se pak tiču sniženja cijena.

”Poštovani, već duže vrijeme kupujem u vašem dućanu mini rajčice od 500 grama čija je cijena prije smanjenja PDV-a bila maksimalno 14,99 kuna, danas sam ih kupila i cijena tog istog proizvoda je 15,99 kn, a okolo cijene stoje vaše reklame o smanjenju PDV-a. vidim da su cijene i ostalih proizvoda iz kategorije voća i povrća veće nego 2018., postoji neki razlog za to ili nas jednostavno tretirate kao ovce za deranje”, zapitala se jedna građanka.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.