fbpx

Krunoslav Borovec imenovan savjetnikom ministra unutarnjih poslova

Autor: hina

Do imenovanja glasnogovornika/glasnogovornice MUP-a za sve potrebne informacije Borovec upućuje na Odjel za odnose s javnošću Kabineta ministra ili izravno Aleksandri Ljubi iz Odjela za odnose s javnošću na mobitel 098/389 822.

Dosadašnji glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Krunoslav Borovec priopćio je da je, rješenjem ministra unutarnjih poslova, s današnjim danom imenovan na radno mjesto savjetnika ministra te stoga više ne obavlja poslove glasnogovornika MUP-a i načelnika Odjela za odnose s javnošću Kabineta ministra.

Borovec je ujedno medijima zahvalio na ukupnoj dosadašnjoj suradnji, ostvarenoj proteklih nekoliko godina.

– U tom razdoblju uspjeli smo uspješno razvijati partnerske odnose Ministarstva i medija u čemu je bila iznimno značajna i vaša pomoć, ističe Borovec.


Do imenovanja glasnogovornika/glasnogovornice MUP-a za sve potrebne informacije Borovec upućuje na Odjel za odnose s javnošću Kabineta ministra ili izravno Aleksandri Ljubi iz Odjela za odnose s javnošću na mobitel 098/389 822 .

– Uz želju da se dobra suradnja i dalje nastavi srdačno vas pozdravljam. Neka vam nova 2012. godina bude puna zdravlja, sreće i poslovnih uspjeha, stoji u priopćenju novoimenovanog savjetnika ministra unutarnjih poslova Krunoslava Borovca.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.