foto: Internet TV Hrvatskoga sabora

Krstičević nakon incidenta s Vidovićem: ‘Ja sam ratnik, to se ne radi vojniku!’

Autor: Dnevno.hr

Na aktualnom prijepodnevu u srijedu SDP-ov Franko Vidović postavio je pitanje o propaloj nabavci borbenih zrakoplova F-16 Barak. Izvadio je potom makete aviona i odnio ih ministru obrane Damiru Krstičeviću i premijeru Andreju Plenkoviću. Krstičević je maketu bacio na pod.

Nakon ovog incidenta, Krstičević se obratio medijima.

foto: N1/Screenshot

Vidno potresen, rekao je: ”Dođe ti netko bez ikakvog poštivanja, da meni stavi tu maketu… Je l’ se to trebalo dogoditi… Morate razumjeti… Ja sam ratnik. Tražim od svojih ljudi najbolje… U ovom procesu Hrvatska je sve učinila. Ova Vlada. Mnogi ne žele uspjeh ovoga projekta. Lako je sad kritizirati sa strane… Vidite šta se radi. Vidite koja se kampanja vodi. Cijelo vrijeme sam šutio. I ja sam čovjek… Nije legitimno da mi donosi maketu. To je poniženje, to nije sportski. Tako se ne radi s vojnikom. Ja to njemu ne bih nikad napravio”, kazao je ministar obrane Krstičević nakon što je izgubio živce i bacio na pod maketu koju mu je u Sabornici pokušao dati SDP-ov Franko Vidović, piše N1.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.