Photo: Patrik Macek/PIXSELL

KRŠI LI PLENKOVIĆEV MINISTAR SAMOIZOLACIJU? Viđen u šetnji kvartom: Evo što kažu iz njegova resora

Autor: Iva Međugorac

Krši li ministar iz naše Vlade mjere samoizolacije, pitanje je to koje je javno postavio osebujni vjeroučitelj Ivan Pokupec referirajući se na ministra rada Josipa Aladrovića tvrdeći da bi u slučaju da je tome doista tako taj potez bio licemjeran, ali i razlog za davanje ostavke. Naime, kako naglašava postoji opravdana sumnja da je mladi HDZ-ovac učinio upravo to.

‘’On je 25. listopada objavio da je pozitivan na koronavirus. A  osam dana kasnije, od strane građana je zatečen u opuštenoj šetnjici kvartom… Detalje možete provjeriti u live prijenosu na mojoj FB stranici’’, poziva Pokupec. Njegove tvrdnje pokušali smo provjeriti i u Ministarstvu rada.

‘’Ministru Josipu Aladroviću je u nedjelju, 31. listopada 2021. u ponoć završila obveza pridržavanja mjere samoizolacije određena od strane epidemiologa, koju je ministar u potpunosti ispoštovao”, poručuju iz njegova resora uz opasku da se ministar Aladrović vratio na svoje radno mjesto s kojeg nastavlja s redovitim poslovima i obvezama.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.