FOTO: Novi list

KRIMINALISTI IZ ZAGREBA I KARLOVCA U BAZI ATJ LUČKO: Lučićev DNK bit će ključan

Autor: Dnevno

Kriminalisti iz Zagreba i Karlovca u subotu ujutro su došli u bazu MUP-ove Antiterorističke jedinice u Lučkome kako bi pretražili sobu te osobni ormarić specijalca Andrije Vrhovca kojega su dan ranije uhitili zbog optužbi da je zajedno s Leonom Lučićem sudjelovao u pokušaju iznude nad zaprešičkim poduzetnikom Mariom D. (48), piše Jutarnji.

Uhitili ga nakon što je prokazan kao sudionik pokušaja iznude sa zvijezdom serije Krim tim 2

Osim pretrage u bazi ATJ Lučko, policija je uz sudski nalog pretražila i Vrhovčev stan u Novome Zagrebu, te njegov automobil. Policija je u petak poslijepodne u KB Dubrava od ozlijeđenoga Leona Lučića uzela uzorak DNK kako bi ga usporedila s tragovima pronađenima u Vrhovčevom vozilu. Nakon čitavoga jučerašnjega dana provedenoga u prostorijama PU zagrebačke, Vrhovac je jučer navečer i službeno uhićen zbog pokušaja iznude.

Na prepoznavanju su ga poduzetnik Mario D. te bivši MMA borac Marko Šintić, prepoznali kao osobu koju su vidjeli na mjestu primopredaje na nadvožnjaku kod Draganića, kada su se sukobili s Leonom Lučićem.

Kriminalističko istraživanje u slučaju se nastavlja, a Vrhovac bi danas trebao biti prepraćen u karlovačku policiju koja će nastaviti istragu. Njegov odvjetnik Ivan Krnić nije želio davati nikakve izjave već nam je samo pručio da je upravo na putu za Karlovac gdje bi njegov klijent trebao biti ispitan.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.