Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija

KOVAČEVIĆ ISPITAN! Odvjetnik otkrio što je izuzeto prilikom pretresa te što je rekao istražiteljima

Autor: M.V.

Oko 19 sati Dragan Kovačević, bivši direktor Janafa i suoptuženici, dovedeni su na ispitivanje u prostorije Uskoka, a nešto iza 21 sat, ispitivanje je i službeno završeno, javlja N1.

Kovačević odvjetnik, Tomislav Grahovac potvrdio je kako je Kovačević iznio svoju obranu te dakako porekao krivnju u potpunosti.  Istaknuo je kako je zaista riječ o kaznenom djelu primanja mita, a Kovačević je navodno, prema riječima njegova odvjetnika, objasnio kako navedeno djelo nije počinio i zašto smatra da ga nije ni mogao počiniti.

Uskok će donijeti odluku o daljnjem postupanju

Hoće li opet biti smješten u istražni zatvor, odvjetnicima još nije poznato. Uskok je, podsjetimo, izvijestio kako će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju.

Inače, Kovačeviću su pretražene nekretnine zbog sumnje da je upravo jedna nekretnina u Ban centru bila oblik mita koju je Kovačeviću dodijelila informatička tvrtka kako bi za Janaf obavljala posao.

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.