Photo: Borna Filic/PIXSELL

OSIGURAN PRISTUP INTERNETU: A1 otklonio problem, preporuča čuveno resetiranje uređaja

Autor: Matea Vidić

“Zahvaljujući intervenciji naših stručnjaka, poteškoće s pristupom fiksnom internetu su otklonjene. Usluge bi sada ponovno trebale biti u funkciji, a ako i dalje imate poteškoća u korištenju, pokušajte za početak resetirati uređaj isključivanjem iz struje na par trenutaka ili nas kontaktirajte”, izvijestio je A1 svoje korisnike koji u poslijepodnevnim satima nisu imali pristup fiksnom internetu.

Osim toga, prijavljivali su građani i kako je nemoguće pristupiti i korisničkoj službi.

Iz A1 su priznali grešku, a istaknuli su kako rade na problemu.

“Trenutačno je otežan pristup fiksnom internetu za dio korisnika A1 usluga. Intenzivno radimo na što skorijem otklanjanju poteškoća. Ispričavamo se svim našim korisnicima”, napisali su na službenom Facebook profilu.

Dakako, korisnici koji nisu imali pristup mreži, pitaju se hoće li im se zbog greške umanjiti računi, no iz A1 još ne otkrivaju ništa.




Autor:Matea Vidić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.