fbpx

Komadina: Moja bi nazočnost opterećivala sastanke članstva s Milanovićem

Autor: Hina/T. Pšenko

Predsjednik riječkoga SDP-a Vojko Obersnel izjavio je pak, na upit hoće li se na sastanku riječkih SDP-ovaca s Milanovićem razgovarati o smjeni Slavka Linića, da je za njega priča oko smjene Linića završena, te da je prihvatio odluku Glavnog odbora.

Čelnik primorsko-goranskih SDP-ovaca i potpredsjednik stranke Zlatko Komadina izjavio je danas da proteklog vikenda nije prisustvovao sastancima predsjednika SDP-a Zorana Milanovića sa članstvom u toj županiji jer bi njegova nazočnost opterećivala sastanke. “Milanović je samo želio informirati određeni dio članova određenih organizacija, kao i biti nazočan da njega pitaju, a ne mene”, rekao je Komadina na redovitoj konferenciji za novinare. “Dobro je da ljudi čuju izvorno, pitaju ono što ih muči, nego da mene pitaju što je netko mislio”, kaže Komadina. Dodao je kako nema potrebe da se pojavi večeras na sastanku Milanovića s riječkim SDP-ovcima.

Na novinarsko pitanje zašto bi njegova nazočnost opterećivala sastanke, odgovorio je kako je sve o čemu se na tim sastancima govori već čuo na sjednicama Predsjedništva SDP-a. Na pitanje što znači “određeni dio članova” te smatra li prirodnim da kao potpredsjednik stranke i predsjednik županijskog SDP-a bude domaćin Milanoviću, Komadina je kazao da po sadržaju i formi nije potrebno da bude nazočan, jer sastanci nisu sazvani na županijskoj razini. Na pitanje bi li bilo barem pristojno da se pojavio na tim sastancima Komadina je rekao “o pristojnosti nekom drugom prilikom”.

Predsjednik riječkoga SDP-a Vojko Obersnel izjavio je pak, na upit hoće li se na sastanku riječkih SDP-ovaca s Milanovićem razgovarati o smjeni Slavka Linića, da je za njega priča oko smjene Linića završena te da je prihvatio odluku Glavnog odbora.


Pitanja o kojima želimo danas razgovarati prvenstveno se odnose na budućnost SDP-a i aktivnosti koje treba poduzeti kako bi u preostalih godinu i pol mandata vratio povjerenje građana, rekao je Obersnel dodavši kako očekuje konkretne odgovore predsjednika stranke u “uobičajenom stranačkom i drugarskom razgovoru”.

Na upit da komenitra izostanak Komadine na sastancima i njegovu najavu da neće doći ni večeras, Obersnel je kazao da to treba pitati Komadinu i Milanovića. Milanović je proteklog vikenda sazvao niz sastanaka zatvorenih za javnost u primorsko-goranskim gradskim organizacijama SDP-a, i to u Rabu, Novom Vinodolskom, Crikvenici, Opatiji i Kastvu, a za danas je dogovoren sastanak sa članovima SDP-a u Rijeci.

Autor:Hina/T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.