Facebook / Screenshot

Kolinda opet obara s nogu! Evo čime je ovaj put oduševila

Autor: Dnevno

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je dodijelila odlikovanje Reda kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom generalu Curtisu Michaelu Scaparrottiju. Odlikovanja je general primio za izniman doprinos u promicanju međunarodnog ugleda Republike Hrvatske i Oružanih snaga Republike Hrvatske.

“Osobito mi je zadovoljstvo dodijeliti odlikovanje Reda kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom za izniman doprinos u promicanju međunarodnog ugleda Republike Hrvatske i Oružanih snaga Republike Hrvatske generalu Curtisu Michaelu Scaparrottiju, istinskom prijatelju Hrvatske, odanome savezniku naših Oružanih snaga i vojnome zapovjedniku koji je snagama našeg Saveza zapovijedao i upravljao u ovim izazovnim godinama. Supreme Allied Commander Europe – SACEUR”, napisala je predsjednica uz dvije prigodne fotografije na svojem Facebook profilu.

No ono što posebice plijeni pažnju njezin je besprijekoran izgled i vitka linija, koju su mnogi pohvalili u komentarima ispod objave. Moramo priznati, Kolinda zaista iz dana u dan izgleda sve bolje, a osim vitke linije i lijepe frizure, naša predsjednica ostavlja bez daha i odličnim modnim izričajem. Uvijek lijepa i elegantna!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.