Wikimedia Commons

Kolinda o mogućoj kandidaturi Škore: ‘Svaki kandidat na predsjedničkim izborima je ozbiljan kandidat’

Autor: Hina

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u razgovoru za HTV u utorak je ponovno naglasila važnost brendiranja Hrvatske, a uz to je najavila novi projekt decentralizacije Hrvatske te poručila da se na svaku osobu koja se kandidira na predsjedničkim izborima treba gledati kao na ozbiljnog kandidata.

Kitarović je naglasila važnost brendiranja Hrvatske jer smatra da je to podloga za bolji razvoj Hrvatske, privlačenje investicija i za daljnje reforme, pritom poručivši da brend nije slogan niti logo, već ono ono što živimo i kako nas ljudi doživljavaju.

Poput projekta brendiranja, najavila je pokretanje projekta decentralizacije Hrvatske i da će tu dati preporuke Vladi za koje smatra da bi ih trebala prihvatiti.

Na pitanje o predsjedničkim izborima i hoće li se kandidirati za novi mandat nije konkretno odgovorila rekavši da je potpuno posvećena svojem poslu.

Što se tiče priča o mogućim kandidatima, poput glazbenika Miroslava Škore, naglasila je da se na svaku osobu koja se kandidira treba gledati kao na ozbiljnog kandidata. “Zašto podcjenjivati bilo koga? Mi smo se u Hrvatskoj borili za demokraciju, da svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje i svatko se može kandidirati za predsjednika države ili na bilo koju drugu javnu funkciju”, ocijenila je predsjednica u razgovoru za Dnevnik HRT-a

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.