foto: ka portal

Karlovački HDZ-ovci u Međugorju: ‘Hoće li Karlovac od toliko duhovnih obnova postati grad duhova?’

Autor: Dnevno.hr

Sada već tradicionalni siječanjski odlazak na duhovnu obnovu, odnosno ‘stručna usavršavanja i edukacije’ prije deset godina počeo je organizirati tadašnji gradonačelnik Karlovca, a sadašnji karlovački župan Damir Jelić.

Nakon što je početkom studenoga prošle godine čak 2300 članova HDZ-a iz Karlovačke županije organizirano išlo na dvodnevnu duhovnu obnovu u Međugorje, u četvrtak će na trodnevnu duhovu obnovu u Karmel sv. Ilije na Buškom jezeru u susjednu BiH poći karlovački gradski i županijski čelnici i pročelnici te direktori i ravnatelji.

Bit će im to, piše KAportal, deseti skupni odlazak na duhovnu obnovu u Hercegovinu.

“Za put se prijavilo 55 osoba i to županijski i gradski dužnosnici, pročelnici i direktori/ravnatelji županijskih i gradskih tvrtki i ustanova. Seminar će obuhvatiti svjetovne teme, a sudionici seminara troškove snose sami”, kazali su za KAportal iz karlovačke županije.

Ovo su neki od komentara:

foto: KA portal/screenshot

Inače, kada je početkom studenoga prošle godine na duhovnu obnovu u Međugorje otišlo 2300 članova HDZ-a iz Karlovca i Karlovačke županije, tamošnja policija je  izvijestila kako je, slučajno ili ne, taj vikend bio jedan od najmirnijih, a da te nedjelje u gradu nije bilo evidentirano niti jedno kazneno djelo, niti jedna prometna nesreća te nijedno narušavanje javnog reda i mira.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.