Karlovac: Policija pozvana u utorak, a došla u srijedu

Autor: dnevno.hr

U dvorištu obiteljske kuće u Krnjaku došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba osoba hrvatske i srpske nacionalnosti, piše Radio Mrežnica.

Pogreške karlovačke policije, čini se, zaredale su se u posljednje vrijeme, pišpe Radio Mrežnica i pojašnjava kako se novi gaf dogodio prošli utorak kada je reakcija na prijavu fizičkog napada uslijedila – dan kasnije.

U dvorištu obiteljske kuće u Krnjaku došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba osoba hrvatske i srpske nacionalnosti. Muškarac B.J. napao je supružnike, vlasnike obiteljske kuće u dvorištu koje se incident dogodio, muža M.M. verbalno, pa ženu R.M. i fizički.

Dojavu o okršaju PU karlovačka zaprimila je istu večer, no na teren je izašla tek sutradan i to jer je tako procijenio jedan policajac u OKC-u. Njegova odgovornost se utvrđuje.

– Možemo potvrditi da je PU karlovačka detaljno inspicirala događaj koji se dogodio 11. svibnja oko 21 sat, kada je PU karlovačka zaprimila dojavu o događaju – izjavila je glasnogovornica Tamara Grčić, dodajući da je ‘utvrđeno da po zaprimanju dojave nije pružena potrebna intervencija, već je to učinjeno sljedećeg dana, 12. svibnja, kada su naknadno utvrđene sve bitne činjenice’.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.