Marko Prpic/PIXSELL

Karamrko: Vjerojatno je sada na redu novi vic kojim će Milanović negirati i ovaj najnoviji poraz

Autor: M. Berić

''Na danas održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora na otoku Rabu koalicija HDZ-a i RPS-a (Rapski pučki sabor) uvjerljivo je pobijedila u 6 od 8 mjesnih odbora, dok u još jednom mjesnom odboru vlast dijelimo s nezavisnima koji su samostalno osvojili jedan Mjesni odbor'', stoji u objavi.

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko još jednom se oglasio na Facebooku, ovaj put komentirao je još jedan poraz SDP-a.

”Na danas održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora na otoku Rabu koalicija HDZ-a i RPS-a (Rapski pučki sabor) uvjerljivo je pobijedila u 6 od 8 mjesnih odbora, dok u još jednom mjesnom odboru vlast dijelimo s nezavisnima koji su samostalno osvojili jedan Mjesni odbor. SDP nije osvojio nijedan Mjesni odbor na Rabu.
Čestitam svim članovima, stranačkim volonterima i simpatizerima koji su sudjelovali u ovoj pobjedi. Zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su svoje povjerenje dali HDZ-u i RPS-u. Ova pobjeda je tim veća ako se zna da je do danas SDP imao vlast u 5 mjesnih odbora, a HDZ u 3.
HDZ-u i koalicijskom partneru RPS-u pripalo je više od dvije trećine glasova. Vjerojatno je sada na redu novi vic kojim će Milanović negirati i ovaj najnoviji poraz”, napisao je Karamarko.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.