Karamarko traži referendum o koncesiji za autoceste

Autor: D.G.

O pitanju raznih koncesija morat će se povesti javna rasprava, a neke će se stvari morati rješavati i referendumski - poručio je Karamarko koji je napomenuo kako su se 'gradile teškim zaduživanjem i ne zna koliko je pametno dati ih u koncesiju'.

HDZ će tražiti referendum o koncesijama za autoceste – najavio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u razgovoru za Hrvatski radio.

– Mi samo znamo da država želi poreznim mjerama skupiti što više novca. Taj novac će ići u krpanje proračunskih nedostataka. O pitanju raznih koncesija morat će se povesti javna rasprava, a neke će se stvari morati rješavati i referendumski – poručio je Karamarko koji je napomenuo kako su se ‘gradile teškim zaduživanjem i ne zna koliko je pametno dati ih u koncesiju’.

– Stručnjaci će se o tome morati dogovoriti – kazao je.

Autor:D.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.