Drvenik, 200619 Guzve za trajekt na liniji Drvenik-Sucuraj nastale nakon sto se jedan od dva trajekta koja drze ovu liniju, trajekt Ston, nasukao u luci u Sucurju. Liniju trenutno drzi samo trajekt Laslovo. Na fotografiji: guzva za ukrcaj na trajekt u Drveniku. Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

KAOS NA CESTAMA: Završava produženi vikend, HAK objavio kritične točke gdje bi danas moglo biti gužve

Autor: Dnevno

Zbog jakog vjetra zabranjen je promet na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene za I. skupinu vozila – autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.
Na dijelu dionice A1, između južnog portala tunela Sv. Rok i vijadukta Božići povremeni su udari jakog vjetra! Povodom Dana državnosti zabrane za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju: 25.lipnja od 14 do 23 sata.
Na prometnicama se očekuju gužve
Na Dan državnosti kolnici će u unutrašnjosti mjestimice biti mokri i skliski, uglavnom na istoku i u gorju. Ujutro na kopnu mjestimice može biti magle.
Zbog povratka hrvatskih državljana sa produženog vikenda očekuje se gust promet i povremeni zastoji na svim važnijim prometnicama i to na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče na naplatnim postajama Lučko i Demerje te na dionici Zagreb-Bosiljevo u smjeru Zagreba, autocesti A2 Zagreb-Macelj na naplati Trakošćan u smjeru Maclja, naplatnoj postaji Zagreb-Istok na autocesti A3 Bregana-Lipovac, autocesti A6 Rijeka-Zagreb, autocesti A7 GP Rupa-Diračje i Križišće-Šmrika, Istarskom ipsilonu (A8) u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, pred čvorom Matulji (B8) i tunelom Učka u oba smjera, Jadranskoj magistrali (DC8), Krčkom mostu (DC102), graničnim prijelazima sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom te prilaznim cestama trajektnim lukama i pristaništima.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.