Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

KAOS NA AUTOCESTI: Čak dvije nesreće blokirale promet na autocesti A6! Prema prvim informacijama ima i ozljieđenih

Autor: Andrej Jelušić

U ponedjeljak poslijepodne je na autocesti A6 na udaljenosti od samo nekoliko kilometara došlo do dvije teške prometne nesreće.

Naime, u tunelu Veliki Gložac zapalilo se vozilo zbog čega su jedno vrijeme bile zatvorene obje tunelske cijevi. Kako se zbog zatvaranja tunela stvorila velika kolona, jedan kamion naletio je na kraj kolone i sudario se s drugim teretnim vozilom. Prema prvim informacijama, u nesrećama na autocesti A6 ima ozlijeđenih.

Kako piše Kaportal, užasnu sliku ovim nesrećama pruža i krv koja teče uz cestu. Radi se, naime, o životinjskoj krvi s obzirom da je jedan od kamiona prevozio životinjski otpad.

Zbog ovih prometnih nesreća jedno je vrijeme bila zatvorena i dionica između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba, a promet je bio preusmjeravan na staru cestu DC3.

Oko 18:30 sati je HAK javio da se vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40km/h između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba. Kolona vozila u pokretu u smjeru Zagreba duga je oko 3 km, dok se u smjeru Rijeke vozi bez ograničenja.

Dodaju i da se zbog požara u tunelu Veliki Gložac na autocesti A6 Rijeka-Zagreb vozi uz ograničenje brzine 40km/h u smjeru Rijeke.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.