FOTO: Screenshot HRT/Youtube

(VIDEO) GRMOJA LUPIO ŠAKOM U KLUPU PRED SVIMA! Eksplodirao na sjednici, srušila se i voda: Odjurio iz dvorane, ‘pa kako vas nije sramota’

Autor: Dnevno.hr

Održana je saborska sjednica Odbora za gospodarstvo na kojoj je tema bila poslovanje INA-e.

Sjednica je sazvana nakon otkrivanja kriminala u toj nesretnoj kompaniji u vrijednosti od, koliko je poznato, milijarde kuna.

Mostov Nikola Grmoja napustio je sjednicu Odbora nakon vrlo zapažene reakcije.

Nikad žešći

Grmoja nije na sjednici bio od početka, uključio se naknadno.

“Ja slušam ovu raspravu. Nisam bio otpočetka na ovoj raspravi, bio sam u Petrinji na Danu branitelja grada Petrinje. 598 branitelja i civila je dalo svoj život u tom malom gradu za ovu zemlju. 598”, počeo je Grmoja.

I kaže kolega Vukas “vi ne znate što radite i vi nam ne trebate takvi”. Ja kažem “vi znate što radite i vi ste tu postavljeni da zatvarate oči i da nikog ne kontrolirate. A onda kada nešto izađe, tada će oprati ruke od vas, tada će reći da vas ne poznaju i stavit će nekog drugog da ponovno zatvori oči”.

“Meni nije bitno što se krade novac jer znam da kradete. Meni je puno gore to da tamo gdje su u pitanju nacionalni interesi, čak ni tu, dakle, se ne možete suzdržati. Je li moguće da u Ini, mi se tamo borimo s Mađarima u najvažnijoj energetskoj kompaniji, i da mi tamo, bar tamo, ne postavimo ljude s integritetom koje Mađari ne mogu kupiti”, rekao je.




Zanimljiva imena

“Nama je sada ova vlada u upravu Ine imenovala Niku Dalića, jedinog bivšeg člana uprave koji nije svjedočio u korist Hrvatske na arbitraži. Imenovala je Markotića koji je primao naloge od MOL-a. MOL-ov čovjek sada sjedi da brani hrvatske interese u upravi Ine. Pa kako vas nije sramota? Pa ljudi su ginuli za ovu zemlju”, vikao je Grmoja na kraju.

Dok je to govorio, Grmoja je udario šakom o klupu s koje se srušila boca s vodom. Onda je još jednom udario, uzeo mobitel, digao se i naprasno otišao.

Video možete poslušati od 2 sata i 37 minuta na videu niže:




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.