foto: pixsell

KAKO JE MOGUĆE DA IMA DVA PREBIVALIŠTA? Dolački mudro zaobišao odvođenje u lisicama

Autor: Dnevno.hr

Željko Dolački koji je zbog krađe zlata i novca u utorak osuđen na šest godina zatvora, ali nije bio na sudu prilikom izricanja presude, jučer je rekao da neće bježati.

“Nema bježanja! Neću bježati jer nemam dvojno državljanstvo kao neki. Čim stigne rješenje o uhićenju, vidjet ću se s odvjetnikom i odraditi svoju dužnost. Ja sam trenutno u gradu, a na presudu nisam došao jer sam se do zadnjeg trenutka nadao da će biti oslobađajuća. Međutim, vrteći film, prije dva tjedna na sudskom hodniku, tužitelj je govorio okružen novinarima da sam ja već osuđen, ali da još samo ne zna na koliko. Sudske odluke se po ovome ne donose po sudnicama, nego negdje vani. Šokiran sam presudom, kao i visinom kazne. Vjerujem u pobjedu, ako ne na hrvatskom, onda na europskim sudovima”, rekao je jučer za Jutarnji list Željko Dolački.

No, policija ga je sinoć tražila na adresi na kojoj je prijavljen, ali ga, kako je objavio RTL Direkt, tamo ga nisu našli.

U međuvremenu se oglasio odvjetnik Željka Dokačkog, Veljko Miljević. “On zna da je suđen. Zna na koju je kaznu suđen. Upravo sam informiran pred nekih pola sata da je njegova supruga zvala nas i da je priopćila da je policija već bila kod njih na jednom od dvije točne adrese njegovog prebivališta”, rekao je Miljević za RTL.

Potvrdio je da ga je policija tražila.

“Policija je bila na jednoj od dviju adresa da mu uruče odluku o određivanju istražnog zatvora. Koliko znam još mu nisu to uručili. Koliko znam to je pitanje sati”, rekao je Miljević sinoć.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.