fbpx

Kako je Goran Radman kupio Hrvatsku radioteleviziju?

Autor: dnevno.hr/tinolovka-news

Partijski aktivisti, koji su dosad živjeli poput parazita, zajedno s Radmanom i kumovima, na grbači hrvatske sirotinje, postaju ugledni novinari sa stavovima.

Hrvatska televizija više nije javna televizija napokon je privatizirana, postala je privatni medijski servis, glasilo komunističke Hrvatske, manjeg, ali, nažalost, vladajućeg, dijela ove zemlje. Dakako, u demokratskoj državi kao što je Hrvatska moguće je da manjina vlada nad većinom, pogotovo ako većina umjesto na izbore odlazi u birtije.

Nećemo ni pokušati postaviti pitanje od kuda kupcu jednog moćnog medijskog aparata, kakav je Hrvatska televizija, novac za tu medijsku kuću, no, reći ćemo da je Goran Radman sa svojim kumovima itekako dobro situiran, kao ‘hrvatski branitelj’ Radman je znao obraniti svoje interese, a ni kumovi nisu loše prošli.

Naime, upravo se o njemu radi, o Radmanu, koji je prije dvadesetak godina opravdano protjeran s Hrvatske televizije.  Bivši komunistički cenzor sa kumovima kupio je Hrvatsku televiziju i od glavnog ravnatelja prometnuo se u vlasnika medijskog kartela na Prisavlju. Kako kupio i na koji način, kada…?


S obzirom na novonastalu situaciju, kada sam sebi isplaćuju plaću od 42 000 kuna mjesečno, Radman  zapravo ne postupa amoralno, kako pokušavaju javnosti podmetnuti neki hrvatski mediji, koje je on, kao istinski demokrat, zabranio. Naime, u svojoj kući, u svojoj firmi, Radman smije što god hoće, sa svojim nasljedstvom Radman može postupati kako mu god padne napamet, upravo tako i čini. Ako želi može Hrvatsku televiziju rastrinkati baš kao što su Hrvatsku rastrinkali hrvatski političari i njihovi medijski pokrovitelji.

Partijski aktivisti, koji su dosad živjeli poput parazita, zajedno s Radmanom i kumovima, na grbači hrvatske sirotinje, postaju ugledni novinari sa stavovima s kojima se ne moramo slagati, s kojima će se više složiti Budimr Lončar i Vojislav Šešelj nego hrvatski građani, ali koji su legitimni na jednoj privatnoj televiziji, dakle, Maja Sever, pohlepni Aco Stanković, oba voditelja Otvorenog, školovana Daniela Trbović, intelektualac s jedva završenom srednjom, Saša Kosanović, od trenutka kada je Radman kupio Hrvatsku televiziju prometnuli su se u novinare, više ih se ne bi smjelo tretirati kao SDP-ove komandose na Prisavlju, kao Mesićeve pionire i Lončarovu mladež, što su dosad, objektivno govoreći, bili, ili su, da budemo precizniji, ostavili takav dojam. Dakle, to su sada Radmanovi novinari, koji su na neki način uvjerljivi kao NEWS BAR, portal nekolicine pivopija koji pokušava djelovati kao satirični portal, što mu nikako ne uspjeva.

Naime, Goran Radman zabranio je neke ljude, PONOVIMO, u 21. stoljeću, trideset godina nakon što je posljednji puta ovaj bivši komunistički cenzor zaebavao novinare, jedan čovjek, na javnoj televiziji, TV pretplatnicima i novinarima zabranio je nastup, gostovanje, kako god to želite nazvati. Tako nešto može učiniti samo čovjek koji je zapravo u vlastitoj kući, na imanju koje mu je pradjed ostavio u nasljedstvo ili koje je kupio nasljeđenim novcem, drugim riječima, mora da je Radman odriješio kesu. Što nam preostaje nego izvući zaključak da je Radman kupio katedralu laži na Prisavlju, da se domogao moralne ubožnice koju smo donedavno zvali Hrvatskom televizijom, i sada se na svom imanju, sa svojim vlasništvom, ponaša na način na koji on misli da bi trebalo, što je možda bolesno, što je možda suludo, no, to je bez sumnje legitimno? Uostalom, zašto ne dopustiti Radmanu da upropasti Hrvatsku televiziju, ako je ona samo njegova i njegovih kumova?

Međutim, ako je Radman kupio Hrvatsku televiziju zašto to nije objavljeno u Narodnim novinama, zašto o tome nisu izvijestila partijska glasila poput Novog lista, Jutarnjeg lista ili portala Index, inače portala koji je pokrenuo osuđeni kriminalac, Matija Babić? Nigdje nije objavljeno da se Radman domogao javne kuće, a svi znamo da je on vlasnik te kuće, ili se barem tako ponaša. Samo bi gazda, doduše bezobrazni gazda, koji ne zna puno o kućnom odgoju, zabranio gostovanje na Hrvatskoj televiziji novinarima, makar oni bili novinari portala direktno.hr i dnevno.hr, s kojima se možete slagati, i ne morate, ali koje može zabraniti tek idiot koji je ostao zarobljen u banditskim vremenima jedne banditske komunističke Jugoslavije.

Ako je Hrvatska televizija privatna prćija Gorana Radmana zašto Hrvati i dalje plaćaju tu televiziju i tko je dao ovlasti Radmanu da nas u ime svog privatnog imanja i dalje harači?

Članak je u cijelosti preuzet s portala www.tinolovka-news.com.
Autor:dnevno.hr/tinolovka-news
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.