Kakav šok! Je li moguće da je Šprajc ovo učinio?

Autor: dnevno.hr

Šprajc je iznenadio gledatelje braneći premijera Andreja Plenkovića.

”Ludilu oko Istanbulske konvencije nikad kraja. Najnoviji zaokret dolazi odande odakle smo ga se najmanje nadali. Iz SDP-a. SDP je naime svečano objavio kako neće glasati za Istanbulsku konvenciju, u slučaju bilo kakve popratne izjave ili formulacije, za koju je jasno da će je biti”, komentirao je u RTL Direktu prikazanom u utorak Zoran Šprajc. Potom se posebno osvrnuo na partijsko priopćenje u kojem poručuju kako će glasovati protiv konvencije, ukoliko HDZ-ova popratna izjava ugrozi njezinu bit.

“S obzirom na to da je jedan dio SDP-ovih zastupnika poput Sabine Glasovac već kazao kako će glasati za Istanbulsku konvenciju ako popratni tekst ne bi ugrozio njezinu suštinu, SDP-ov stav kako će bilo kakav popratni tekst biti dovoljan da oni ne glasaju za konvenciju govori o tome da se stranka podijelila na one koji na ramenima nose glavu i one koji na ramenima nose kupus. Peđa Grbin recimo još nije odlučio što nosi, a takav zaplet dobro je došao i Andreju Plenkoviću da pokaže da SDP-ovce zapravo ne zanima borba  protiv nasilja nad ženama nego samo jeftino politikantstvo s čim se ovaj put stvarno nije teško složiti”, zaključio je popularni voditelj.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.