Foto: Patrik Macek/PIXSELL

KADROVSKE PROMJENE IZA ZATVORENIH VRATA: Evo tko je razriješen dužnosti, a tko imenovan na ove funkcije…

Autor: A.K.

Vlada je danas na zatvorenome dijelu svoje 10. sjednice utvrdila stajališta Republike Hrvatske za sastanke Vijeća ministara, i to: Vijeće za konkurentnost u formatu ministara za unutarnje tržište i industriju, 18. rujna 2020., Vijeće za poljoprivredu i ribarstvo (AGRIFISH), 21. rujna 2020., Vijeće za vanjske poslove (FAC), 21. rujna 2020., te Vijeće za opće poslove (GAC), 22. rujna 2020. Usvojeni su i pregledi zakonskih i podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2020.

Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine Europske unije. Što se tiče kadrovskih pitanja, Darko Horvat razriješen je dužnosti supredsjedatelja Međuvladine hrvatsko-ruske komisije za gospodarsku i znanstveno-tehničku suradnju, a novim je supredsjedateljem imenovan Tomislav Ćorić.

Također, razriješeni su dosadašnji predsjednik i dio članova Upravnog odbora Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara Marko Pavić, Davor Huška i Kristina Bilić. Novom predsjednicom Upravnog odbora, koja je po položaju ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, imenovana je Nataša Tramišak, a novim članovima imenovani su Davor Huška i Marijana Balić. Anja Bagarić imenovana je predsjednicom Upravnog vijeća Energetskog instituta Hrvoje Požar te je istovremeno, radi odlaska na novu dužnost, razriješena dužnosti članice tog Upravnog vijeća.

TODORIĆ KREĆE U BITKU! Imena iz njegove crne bilježnice: Jedna osoba posebno mu je na piku

Kazneno prijavljen muškarac: Lovio je ono što nije smio i dolijao policiji

Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.