Screenshot, Izvor: HDZ-ove službene stranice

Kad HDZ slavi, i internet se ruši!

Autor: Dnevno, B.V.

HDZ danas slavi 30 godina od svog osnutka. Valjda zbog prevelikog broja posjetitelja i “čestitara”, službena stranica im je pala.

Stoga prenosimo objavu stranke s Facebook profila, kojom se HDZ-ovci prisjećaju svojih, kako kažu “konkretnih postignuća stožerne, najveće hrvatske stranke”.

“30. OBLJETNICA OSNUTKA HDZ-a

Toga slavnoga 17. lipnja 1989. dr. Franjo Tuđman izabran je za predsjednika naše stranke na Osnivačkoj skupštini HDZ-a koja je održana u Zagrebu, u prostorijama Nogometnog kluba Borac na Jarunu.

Na veliku obljetnicu stožerne, najveće hrvatske stranke – koja je u ključnim trenucima suvremene nacionalne povijesti predvodila hrvatski narod i uvijek znala naći odgovore na izazove s kojima se on suočava – s ponosom se prisjećamo svojih uspjeha. Ostvarili smo sve strateške ciljeve koje je postavio još dr. Tuđman: rušenje komunizma i uvođenje višestranačke demokracije, obrana i oslobođenje Domovine, obnova u velikosrpskoj agresiji porušene zemlje, povratak i mirna reintegracija Hrvatskog Podunavlja, ulazak RH u NATO i Europsku uniju…


I danas predvodimo hrvatski narod te konkretnim djelima i postignućima HDZ-ove Vlade, na čelu s predsjednikom Andrej Plenković, postupno rješavamo probleme koji su se dugo prije nas gurali pod tepih i svladavamo nove izazove: pozitivni trendovi i vrlo dobri ekonomski pokazatelji, zapošljavanje, gospodarski rast i podizanje životnog standarda, vraćanje investicijskoga kreditnog rejtinga te smanjivanje kamata i naslijeđenoga javnog duga, ugovaranje sredstava iz EU fondova, ali i spajanje hrvatskog teritorija Pelješkim mostom i čvrsta zaštita granice od ilegalnih migracija, borba za stvarnu ravnopravnost Hrvata u BiH, donošenje jedinstvenog Zakona o pravima hrvatskih branitelja i vraćanje HV-a u herojski Vukovar…

Nastavljamo zajedno, ustrajno i odvažno!”

Autor:Dnevno, B.V.
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.