Joško Svaguša priveden zbog verbalnog sukoba na splitskim Firulama

Autor: D.Ko.

Predsjednik Hajduka također je demantirao medijske napise da je namjeravao pobjeći s mjesta nesreće, kao i da je prespavao u policijskoj postaji. Iz cijele priče izašao je s prekršajnom prijavom zbog remećenja javnog reda i mira.

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša (38) priveden je u splitsku policijsku postaju na triježnjenje nakon što se verbalno sukobio s Mateom J. (23) u subotnjoj noći oko tri sata.

Bliski prijatelj gradonačelnika Splita Željka Keruma bio je na večernjem izlasku s rodicom Teom Jeličić, a do incidenta je došlo nakon što je Tea, koja je vozila Svagušin BMW X5, ogrebala sparkirani automobil.

– Vozila sam kući i kod konobe Nevera ogrebala taj Ford, napravila sam doslovno tri ogrebotine, šteta ne može biti veća od 200 kuna. Ljudi, vlasnici Forda, odmah su izašli iz konobe i lijepo bi se dogovorili da nije bilo tog malog. Ali, mulac je vidio Svagušu i počeo mu vikati da je pekar i tako, znate, pljuštale su uvrede na bazi Torcide. Mene je pokušao počupati za kosu, pa je Joško izašao kako bi me obranio. E, a onda je došla policija. Odmah sam znala da će svi posumnjati da sam mu ljubavnica, ali nisam. Molim vas, napišite to! – ispričala je Tea za Jutarnji, dodavši da je za sve kriv 33-godišnji student koji je incident i započeo.

– Da nije bilo tog mulca (23-godišnjeg studenta Mate J., nap. a.), bio bi to normalan izlazak. Joško i ja smo rođaci u trećem koljenu, iz istog smo sela Zagvozda. Svaguša je pio, a ja nisam, pa sam inzistirala da vozim njegov terenac BMW X5 – nastavila je vozačica.

Joško Svaguša odbio je podvrgnuti se alkotestu po dolasku policije jer, smatra, to nije bilo potrebno s obzirom da je bio suvozač. Predsjednik Hajduka također je demantirao medijske napise da je namjeravao pobjeći s mjesta nesreće, kao i da je prespavao u policijskoj postaji. Iz cijele priče izašao je s prekršajnom prijavom zbog remećenja javnog reda i mira.

Autor:D.Ko.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.