Wikimedia Commons

JOŠ JEDAN NAPAD NA SEZONCE? 34-godišnjem konobaru iz Trebinja prijetili u Dubrovniku, pobjegao odmah drugi dan

Autor: I.Br.

Čini se da brutalni incidenta na Braču u kojem su napadnuti sezonski radnici nije jedini i izolirani slučaj napada na sezonce ove godine. Naime, kako doznaje Dubrovački dnevnik, slična se stvar dogodila i jednum sezoncu koji radi na području Dubrovnika.

Neugodno iskustvo dogodilo se 34-godišnjem konobaru u Gružu u Dubrovniku, koji je inače sezonski radnik iz Trebinja. On je zaposlen u jednom dubrovačkom restoranu, a kako doznaje dnevnik, napadnut je tijekom noći od skupine muških osoba. Identitet napadača nije poznat, a izvor Dubrovačkog dnevnika tvrdi da su napadači članovi Torcide.

Dnevnik je iz svojih pouzdanih izvora doznao detalje napada –  nekoliko njih dočekalo ga je s “fantomkama” navučenim preko lica te mu je poručeno da ima 24 sata da napusti Dubrovnik, što je on i učinio.

Postoji mogućnost da je ovaj slučaj povezan s navijačkom netrepeljivošću, jer je napadnuti mladić imao tetovažu navijačke skupine Delije, koju je navodno sakrivao zavojem.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.