Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

JOŠ JEDAN HDZ-ovac NAPUSTIO STRANKU! ‘Podržat ću Ivana Penavu za gradonačelnika Vukovara’

Autor: D.D.

Mario Lozančić, HDZ-ovac iz Vukovarsko-srijemske županije, objavio je kako napušta ovu stranku.

Zanimljivo je kako je poruku objavio na Facebook stranici Josipa Dabre koji je nedavno također napustio HDZ te objavio da će se kao neovisan kandidirati na lokalnim izborima za župana Vukovarsko-srijemske županije. Dabro je trenutno dožupan te županije. No, vratimo se na Lozančića.

“Obzirom da već neko vrijeme iskačem iz stranačkih okvira, razmišljam svojom glavom, biram sam ljude kojima ću vjerovati i koje ću birati, vrijeme je da nastavim svojim vlastitim putem kao neovisni kandidat lišen tih istih stranačkih okvira.

Svojim dosadašnjim stranačkim kolegama želim puno uspjeha prije svega u privatnom, a nakon toga i u ostalim sferama života.

Na sljedećim lokalnim izborima u svibnju podržavam kandidature Josip Dabro/Josip Dabro za župana Vukovarsko – srijemskog i Ivana Penavu za gradonačelnika Vukovara.

Čovjek prije svega, biti i ostati svoj najteže je u današnje vrijeme. Vjerujem kako će moji prijatelji u meni vidjeti upravo to, čovjeka!”, napisao je Lozančić u svojoj objavi.




Autor:D.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.