fbpx

Jelić: ‘Dokumenti iz mojeg podruma USKOK-u su na raspolaganju’

Autor: T. Pšenko

"Tu su i sumnjive zamjene zemljišta na križanju Heinzelove i Vukovarske te jedne banke u Vukovarskoj ulici, a sve uz pomoć korumpiranog sudskog vještaka Mirka Kožulja", siguran je Jelić koji prognozira kraj Bandićeve karijere.

Tomislav Jelić, bivši zastupnik Gradske skupštine zadovoljan je uhićenjem Milana Bandića na čije je malverzacije kako kaže ukazivao i ranije kada ga nitko nije slušao:

“Sve dokumente koji dokazuju korupciju i koji su zaključani u mojem podrumu stavljam na raspolaganje USKOK-u. Ima tu svašta”, rekao je Jelić te dodao:

“Kad sam ja govorio, drugi su šutjeli. Zadovoljan sam što je uhićen, ali mi nije jasno zašto se toliko dugo čekalo. Moj je savjet istražiteljima da se više fokusiraju na štetne zamjene zemljišta nego na korištenje službenih automobila.”


Osim toga, Jelić ističe da je koncesija za pročišćavanje otpadnih voda čija je početna cijena prema osnovnom ugovoru iz 2000. bila oko 180 milijuna eura, a godinu poslije skočila je na gotovo 300 milijuna eura jedno od najvećih Bandićevih zlodjela.

“Tu su i sumnjive zamjene zemljišta na križanju Heinzelove i Vukovarske te jedne banke u Vukovarskoj ulici, a sve uz pomoć korumpiranog sudskog vještaka Mirka Kožulja”, siguran je Jelić koji prognozira kraj Bandićeve karijere.

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.