FOTO: Facebook

Jedan detalj svima je promakao! Kolinda je ovim postigla čudo

Autor: dnevno.hr

Predsjednica ne silazi s naslovnica.

Rijetko tko, ostao je imun na navijanje hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u Rusiji, gdje je s tribina bodrila hrvatsku nogometnu momčad koja se na Svjetskom prvenstvu za prolaz u polufinale borila upravo s Rusima. Mnogi su posljednjih dana kritizirali predsjedničino navijanje te joj zamjerili srčanost s kojom je bodrila hrvatske nogometaše, a svoj obol ovoj temi dao je i najpoznatiji hrvatski PR stručnjak Vedran Strukar, koji se na ovu temu osvrnuo na svojem Fecebook profilu.

”Svi ovi koji se sprdaju s iskrenim i vatrenim navijanjem Kolinde Grabar-Kitarović ne razumiju da je ona svojim srčanim ponašanjem zacementirala svoju poziciju hrvatske Predsjednice u idućem mandatu. Narod pamti ovakve stvari, a trebali bi pamtiti i svi ti naši Pr-ovci da bi bili ‘stručni”’, zaključio je Strukar.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.