Screenshot

JE LI VAM PROMAKAO ČOVJEK SA ŠKORINOG SKUPA? Neki ovo tumače otvorenim ‘ratom Tuđmanovih’

Autor: S.V.

U Lisinskom je, u društvu Željka Olujića i Bosiljka Mišetića snimljen i Stjepan Tuđman, sin prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

To je vrlo zanimljivo, obzirom da njegov brat Miroslav Tuđman ne dijeli njegovu sklonost prema istom predsjedničkom kandidatu,

Iako Miroslav Tuđman to nikada nije rekao izrijekom, njegova podrška aktualnoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar – Kitarović, više je nego očigledna.

Istina je, doduše, da se i Škoro i Kolinda pozivaju na “Tuđmanov HDZ”, no to nije rijetkost u predizbornim predsjedničkim kampanjama.

Patetična podsjećanja na “vizionarski put prvog predsjednika”, te citiranja Tuđmanovih najpoznatijih izjava iz perioda stvaranje Hrvatske, mnogim su kandidatima željnim predsjedničke fotelje “biblija”, no unatoč tome, politička razilaženja braće Tuđman – više su nego uočljiva.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.