Marin Tironi/PIXSELL

JE LI MIROSLAV ŠKORO NA DOBROM TRAGU? Sprema li se velika koalicija u metropoli? HDZ-ov zastupnik poslao dvije zanimljive poruke

Autor: Dnevno

Kampanja za lokalne izbore u Zagrebu se sve više zakuhava. Kandidati su poznati, a prema posljednjoj anketi na temelju 800 ispitanika u drugom krugu bi se trebao naći kandidat Možemo, Tomislav Tomašević, i kandidat HDZ-a Davor Filipović.

Anketa je to koja je iznenadila mnoge s obzirom da su po svim prijašnjim u drugom krugu bili upravo Tomašević i kandidat SDP-a, Joško Klisović.

Je li riječ o kandidatu HDZ-a?

Osim za čelnu funkciju grada, zanimljiva će biti i utrka za gradsko vijeće. Teško da će ijedna lista skupiti dovoljno glasova da sama stvori većinu te će se vjerojatno ići u postizborne koalicije.

Iako o njima još nije bilo govora danas je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić poslao dvije znakovite poruke.

Naime gostujući na N1 televiziji Bačić je istaknuo kako njihov “kandidat ima rješenja, nudi rješenja i ozbiljan program i da to građani prepoznaju u Tomislavu Tomaševiću”.

Ni tu nije bio kraj

U daljnjem hvaljenju kandidata Možemo zaustavila ga je voditeljica opaskom da je riječ o Filipoviću.

No, Bačić ni tu nije stao. Naime, komentirajući ostale kandidate rekao je kako se “svojom kampanjom gospodin Tomašević pokazuje kao najozbiljniji kandidat i budući gradonačelnik”.




Cijelo hvalisanje Tomaševića od strane Bačića možete pogledati na videu niže.

“Što na umu to drumu”

Nije to propustio uvidjeti ni kandidat Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro, koji sumnja da je u pitanju najava nove koalicije u gradskom vijeću.




“U jednom od rijetkih napada iskrenosti, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić je izrekao koga u stvari podržava i obožava.

Ovaj istup je pravo objašnjenje stremljenja stranke bez ideologije u zajedničkoj velikoj ljubavi i koaliciji! Očekujem nove ankete gdje će Tomašević/Filipović i dalje rasti u duhu buduće velike koalicije”, napisao je Škoro na svome Facebooku.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.