Jandroković: Hrvatska dobiva priliku za razvoj

Autor: hina

Otvaramo novo razdoblje u hrvatskoj povijesti, ne samo za nas, nego će to biti posebno važno za našu djecu i generacije koje dolaze", rekao je Jandroković po objavi prvih neslužbenih rezultata, kazao je bivši ministar vanjskih poslova.

Bivši ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković izjavio je u nedjelju, nakon objave nepotpunih rezultata referenduma, kako Hrvatska otvara novo razdoblje u svojoj povijesti i dobiva priliku za razvoj.

– Otvaramo novo razdoblje u hrvatskoj povijesti, ne samo za nas, nego će to biti posebno važno za našu djecu i generacije koje dolaze – rekao je bivši ministar i sadašnji saborski zastupnik HDZ-a, koji je zajedno s hrvatskim političkim vrhom te predstavnicima političkog, javnog, vjerskog i kulturnog života Hrvatske, u Saboru čekao rezultate referenduma.

Prema nepotpunim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva (DIP) objavljenim u 20 sati, hrvatski su građani većinom glasova podržali pristupanje Hrvatske Europskoj uniji za koje je glasovalo 67,06 posto birača, dok je protiv bilo 32,37 posto birača.

Dodao je da je očekivao tako dobar rezultat, koji je prognozirao u više navrata.

– U više navrata prognozirao sam dvije trećine. Zadovoljan sam svojim prognozama, ali je puno važnije što hrvatsko članstvo nosi, priliku za razvoj i želju svih nas da na najbolji mogući način iskoristimo tu šansu – istaknuo je Jandroković.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.