Janaf d.d.

JANAF POMAŽE: Donirali pet respiratora, zaštitnu opremu i dva milijuna kuna

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Svjesni teške situacije koja je pogodila ne samo Hrvatsku nego i cijeli svijet, a sa željom za valom pozitivnih promjena, JANAF d.d. donirao je bolnicama pet respiratora.

JANAF je također Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice Zagreb donirao jedan uređaj za dezinfekciju prostora, Općoj bolnici “Dr. Ivo Pedišić” iz Siska zaštitne maske te preko 250.000,00 kuna na račune akcija “Zajedno za Zagreb” i “Hrvatska protiv koronavirusa”.

S obzirom na izvanredne okolnosti u Republici Hrvatskoj vezano za epidemiju bolesti COVID-19, kao i potres koji je pogodio zagrebačko područje i koji je izazvao velike materijalne štete, Uprava Društva zajedno sa rukovodećim kadrom donirala je cjelokupne plaće za mjesec ožujak u korist Vladinih akcija “Zajedno za Zagreb” i “Hrvatska protiv koronavirusa”.

Akciji su se pridružili i radnici doniravši svoje uskrsnice čime je ukupno uplaćeno preko 250.000,00 kuna na račune akcija.

Također, kako bi pomogli unapređenju zdravstvenog sustava u Hrvatskoj i osigurali adekvatnu njegu pacijentima oboljelim od koronavirusa, Društvo je odlučilo bolnicama donirati pet respiratora u vrijednosti 1.000.000,00 kuna, Općoj bolnici “Dr. Ivo Pedišić” iz Siska 5.000 medicinskih zaštitnih maski ukupne vrijednosti 21.000,00 kuna te KBC-u Sestre milosrdnice Zagreb jedan uređaj za dezinfekciju prostora Sterisafe čija je vrijednost 555.000,00 kuna.

JANAF d.d. donirao je 2 milijuna kuna zdravstvenim ustanovama i Vladinim akcijama.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.