Jadranka Jureško Kero nije odbila Predsjednicu: Bit će joj posebna savjetnica!

Autor: I.Galešić

Neće biti u sastavu Ureda predsjednice nego će kao dio delegacije biti na raspolaganju za sve potrebe konzultiranja.

Kolinda Grabar Kitarović okupila je oko sebe tim savjetnika, među njima trebala je biti i Jadran Jureško Kero. Nagađalo se kako će biti jedna od najbližih ljudi Predsjednici, šefica kabineta. No ova novinarka odlučila se na povratak u Kanadu, iz privatnih razloga.

U telefonskom razgovoru za Novu TV, Jadranka Jureško Kero pojasnila je kako će biti posebna savjetnica Kolinde Grabar Kitarović iz Kanade te da za svoj rad neće primati financijsku naknadu.
Neće biti u sastavu Ureda predsjednice nego će kao dio delegacije biti na raspolaganju za sve potrebe konzultiranja.
Poručila je kako se vraća u Kanadu, gdje joj je obitelj, a s radom će nastaviti na relaciji New York- Zagreb po potrebi predsjednice. Podsjetimo, njezin suprug Domagoj Kero bivši je generalni konzul RH u SAD-u i direktor Podravkina predstavništva za Ameriku i Kanadu.

Istaknula je kako je ovo uobičajena praksa u svijetu da predsjednici imaju posebne savjetnike te najavila kako će uz nju biti još nekoliko savjetnika.

Podsjetimo, Jureško Kero spremno je odradila operativno vođenje kampanje. Bila je osobna savjetnica za medije Kolinde Grabar Kitarović i njena glavna operativka u kampanji. Stajala je rame uz rame s Predsjednicom od početka kampanje do primopredaje vlasti. 

Autor:I.Galešić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.