Foto: Matija Habljak/PIXSELL

‘IZBORI SU BILI USPJEŠNI’ Hajduković za Dnevno: ‘SDP se treba transformirati u modernu stranku lijevog centra sa zelenim politikama’

Autor: Dnevno/ I.I.

Unutarstranački izbori u SDP održani su u subotu, 27. lipnja, a o predsjedniku se odlučuje u drugom krugu između Peđe Grbina i Željka Kolara.

Domagoj Hajduković, jedan od izabranih članova predsjedništva, ocijenio je izbore uspješnima. “Izbori su dobro prošli, nije bilo većih nepravilnosti. Članovi su izrazito motivirani”, istaknuo je.

Kao i u prvom krugu podržat će krapinsko – zagorskog župana Željka Kolara.

“Novi SDP treba se transformirati u modernu stranku lijevog centra sa zelenim politikama”, poručio je.

Peđa Grbin dobio je 41 posto glasova, a Željko Kolar 26 posto. Za potpredsjednike SDP-a izabrani su Biljana Borzan, Sabina Glasovac, Siniša Hajdaš Dončić te Ranko Ostojić.

Osim Hajdukovića u predsjedništvo su Jasenka Auguštan Pentek, Mihael Zmajlović, Kristina Ikić Baniček, Željko Jovanović, Romana Jerković, Ivan Račan, Fred Matić, Sara Medved, Biljana Gaća, Željko Sabo, Mišo Krstičević te Ivana Marković.




Autor:Dnevno/ I.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.