Demokrati

Izabran novi predsjednik Demokrata, Saša Rakić sada je na čelu sjevera

Autor: Dnevno

U Čakovcu je u četvrtak održana sjednica Demokrata na kojoj je službeno osnovan njihov ogranak sjever, a za predsjednika ogranka izabran je vijećnik općine Pribislavec i osnivač Demokrata, Saša Rakić.

Njihovo priopčenje prenosimo u cijelosti.

Obraćajući se osnivačkom Saboru podružnice, predsjednik stranke Mirando Mrsić rekao je:  „Čeka nas naporan rad na terenu i u Saboru gdje ćemo pokazati kakvu Hrvatsku želimo. Okupljamo mlade ljude, ljude s iskustvom koji politiku na ne gledaju kao mjesto na uhljebljenje već traže svoju priliku da svojim znanjem doprinesu boljoj Hrvatskoj. Danas smo ušli u Amsterdamsku koaliciju i vjerujem da ćemo postići dobar rezultat na izborima, a posebno ovdje jer je naša kandidatkinja upravo vaša sugrađanka, dr. Marina Gradišer.”


Saša Rakić, novoizabrani predsjednik Regionalne podružnice sjever istaknuo je kako su Demokrati stranka mladosti koja će ostvariti dobar rezultat na sjeveru Hrvatske. „Demokrati okupljaju ljude koji su ostvareni i žele dio svog vremena i znanja uložiti za opće dobro. Mi smo na razini Općine Pribislavec pokazali što znači raditi za opće dobro i to je naš program za sjever. Okupljanje i rad za opće dobro, jer ako nešto ne poduzmemo uskoro ćemo ostati zemlja bez ljudi. Pozivam sve ljude ovog kraja da nam se pridruže i podrže nas na predstojećim izborima. Mi ćemo narednih mjeseci pokazati zašto su Demokrati najbolji izbor za Međimurje, ali  i za cijelu Hrvatsku.“ Istaknuo je Rakić.

Mrsić je prilikom osnivanja Regionalne podružnice i potpisivanja Sporazuma o ulasku u Amsterdamsku koaliciju  predstavio prim. dr. sc. Marinu Gradišer, kandidatkinju Demokrata na listi Amsterdamske koalicije za izbore za Europski parlament. Marina Gradišer, rođena je 1976. u Zagrebu, gdje je diplomirala na Medicinskom fakultetu 2000. godine. Specijalizirala je Internu medicinu-uže područje iz endokrinologije i dijabetesa, usavršavala se u inozemstvu ( Stipendistica Klinike Mayo u Americi te Sveučilišta za endokrinologiju i dijabetes u Perugi). Marina Gradišer radi u Županijskoj bolnici Čakovec.  Gradišer je istaknula: „Hrvatska mora postati ravnopravna članica Europske unije, koja će znati obraniti svoje interese i zalagati se da postane zemlja u kojoj će se cijeniti izvrsnost, vještine, poticati znanje i stvarati uvjeti za ostanak mladih.  Želim našim ljudima, posebno mladima, osigurati jednake šanse koje im pružaju razvijenije članice EU. Omogućiti im da ostvare svoje želje, da osnuju obitelj, postignu visoke profesionalne ciljeve te da budu ponosni građani Hrvatske i Europe“

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.