Ivkošić: Pilsel je ‘dobar sluga’ predsjednika Josipovića

Autor: Damir Kramarić

Renomirani kolumnist vjeruje da se njegov kolega Pilsel u ime Josipovića obrušio upravo na one novinare koji su u svojim tekstovima kritizirali novog hrvatskog predsjednika.

– Drago Pilsel bit će, očito, skrivena puška finog i uglađenog gospodina predsjedniika Ive Josipovića. Jer da nije tako, Josipović bi ga se, nakon onako vulgarnog teksta kojeg je objavio u svojoj kolumni, već ogradio – tvrdi Milan Ivkošić, kolumnist Večernjeg lista, kojega je novi savjetnik predsjedika Josipovića također izvrijeđao.

Pilsel se, da podsjetimo, u redovitoj kolumni koju piše za istarski portal Regionalexpress, obrušio na niz kolumnista: od Čička preko Despota, Ivkošića, Letice, Piskača, Miklenića, Šole do Klauškog, koje je “počastio” brojnim prostotama, nazvavši ih, među ostalim, kopiladi i idiotima.

‘Vidjet ćemo drugo lice Ive Josipovića’

Milan Ivkošić kaže da se, pročitavši taj tekst, nije osobno uvrijedio jer je već navikao da ga deru, ali tvrdi da ga je proželaodređena nelagoda, jer je uvjeren da to s njim ne obračunava kolumnist Drago Pilsel, već savjetnik predsjednika Ive Josipovića, uime svog poslodavca.

– Analizirajući taj tekst primjetio sam da se Pilsel obrušio upravo na one kolumniste koji su u svojim tekstovima kritizirali Ivu Josipovića. Tako je dokačio Leticu, Čička, Miklenića, mene ali i lijevo orijentiranog Tomislava Klauškog, jer je i on kritizirao Josipovića. Ta činjenica, ali i podatak da ga se Ured predsjednika nije odrekao nakon tako vulgarnog teksta, uvjerava me da Pilsel ne govori u svoje ime, već se s neistomišljenicima obračunava u ime svog novog gazde Ive Josipovića. Nisam pritom uvjeren da mu je Josipović izravno rekao što da čini, već je Pilsel tako djelovao vjerujući da, poput svakog dobrog sluge, zna što bi njegov gospodar želio da učini – dodaje Milan Ivkošić, napominjući da ćemo kroz kolumne Drage Pilsela vjerojatno još imati prilike vidjeti drugo, revolucionarno lice naizgled mirnog hrvatskog predsjednika Ive Josipovića

Autor:Damir Kramarić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.