Ivić i Salapić podržavaju Kosoričin ‘iskorak u jačanju demokratskih standarda u HDZ-u’

Autor: hina

U priopćenju za javnost, koje potpisuju čelnici ovih stranačkih organizacija Tomislav Ivić i Josip Salapić kaže se se kako su županijski i gradski odbor na današnjoj sjednici donijeli zaključak kojim se podržava prijedlog predsjednice stranke da se nakon 15. općeg sabora HDZ-a predsjednik stranke bira prema načelu 'jedan član - jedan glas'.

Predsjedništva osječko-baranjskog županijskog i osječkog gradskog odbora HDZ-a podržala su danas prijedlog predsjednice stranke Jadranke Kosor o novom načinu izbora predsjednika HDZ-a.

U priopćenju za javnost, koje potpisuju čelnici ovih stranačkih organizacija Tomislav Ivić i Josip Salapić kaže se se kako su županijski i gradski odbor na današnjoj sjednici donijeli zaključak kojim se podržava prijedlog predsjednice stranke da se nakon 15. općeg sabora HDZ-a predsjednik stranke bira prema načelu “jedan član – jedan glas”.

Dodaje se kako takav prijedlog predstavlja “daljnji iskorak u jačanju demokratskih standarda u HDZ-u”.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.