screenshoot

Isprdao Mandžu, ponizio Hrvate: Najdegutantnije što ste ikad pročitali o Vatrenima

Autor: Iva Međugorac

Trifunović je ovoga puta uistinu pretjerao.

Srpski glumac Sergej Trifunović na društvnim se mrežama dotakao utakmice između Hrvatske i Francuske koje se odigravala na Svjetskom prvenstvu. Posebno se dotakao autogola hrvatskog igrača Marija Mandžukića.

“Gledam ovaj Mandžukićev autogol… Nevjerojatno kako je to jače od Hrvata: voli da ga zabije Srbinu, čak i kad igraju u istom timu”, napisao je Trifunović na Twitteru, a kasnije se tom misli pohvalio i na Instagramu. Njegova objava nije se dopala pratiteljima iz Hrvatske pa su se sjatili na istu gomilom komentara u kojima glumca između ostaloga prozivaju za licemjerje.

A on je pak cijelu priču dodatno ”začinio” ispričavši vic o Hrvatima. “Evo ga novi: (samo bez nacionalističkih proseravanja molim); Kako se zovu Hrvati u finalu svetskog prvenstva? Usraše”, napisao je.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.