Facebook

IPAK KAZNA! Stigla prva službena reakcija na gnjusnu objavu Đakićevog sina

Autor: S.V.

Skandalozna objava na pravoslavni Božić kojom je Ivan Đakić sebe, kao i svog oca, doveo u vrlo nezgodan položaj, od strane HDZ-a neće proći nekažnjeno:

“Slijedom današnje objave Ivana Đakića na njegovome privatnom Facebook profilu, Hrvatska demokratska zajednica najoštrije osuđuje takav govor mržnje, kao i pozivanje na društvenu netrpeljivost. Nadležna stranačka tijela pokrenut će odgovarajući stegovni postupak zbog ovakvog ponašanja koje je u suprotnosti s temeljnim vrijednostima, načelima i odredbama Statuta HDZ-a”, stoji na stranici ove stranke.

Podsjetimo, Ivan Đakić, sin saborskog zastupnika Josipa Đakića, pravoslavnim je vjernicima jezivom objavom “čestitao” Božić:

“Svim ‘prijateljima’ srbićima sretan božić”, napisao je Đakić junior uz priloženu fotografiju ustaše koji u rukama ima odrezanu glavu četnika.

 




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.