Incident: ‘Poludio’ pa Obersnela i Šustara počeo špricati sprejem jer ‘smrde’

Autor: I.Galešić

Nakon što je aktivist poručio je da se za zaštitu industrijske baštine i druge projekte potrošilo puno novca, a da se od toga ništa ne vidi, a zatim zaključio kako okupljeni na konferenciji - "smrde" te ih odlučio namirisati sprejem.

Aktivist Milivoj Mićo Antolović prekinuo je govor dekana Filozofskog fakulteta Predraga Šustara na otvorenju konferencije o industrijskoj baštinite te na engleskom jeziku izjavio kako je Rijeka upropastila svoju industrijsku baštinu, piše HRT.

Nakon što je aktivist poručio je da se za zaštitu industrijske baštine i druge projekte potrošilo puno novca, a da se od toga ništa ne vidi, a zatim zaključio kako okupljeni na konferenciji “smrde” te ih odlučio namirisati sprejem. Antolović je ispraznio dva spreja u predavaonici Filozofskog fakulteta.

Osvježivačem prostora špricao je dekana Šustara, rekavši kako to radi jer je prije nekoliko mjeseci iz Hrvatskih laburista prešao u HDZ, ali je dohvatio i gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela.  Antolović je zatim izašao iz predavaonice nakon čega je došla policija kako bi obavila očevid.

Autor:I.Galešić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.