IMATE IDEJU? Pomozite Pernaru osmisliti ime nove stranke

Autor: Dnevno

Pernaru su pratitelji na Facebooku počeli davati sugestije za ime nove stranke,a među lavinom komentara našle su se i poruke podrške.

Objava Ivana Pernara da odlazi iz Živog zida i osniva novu stranku, odnosno da će preuzeti i preimenovati stranku Abeceda demokracije je u sat vremena ostvarila skoro 350 komentara.

 

“Novu stranku nazovi Slobodan udarac, pa da prebaciš Živi zid“, prijedlog je jednog pratitelja koji za sada visoko stoji na ljestvici prijedloga.

“Ajmo… Ime nove stranke koje odgovara karakteru našega Pernara i oblik Hrvatske – Zmaj!“, stoji u jednom komentaru.

“Ako se rodi iz pepela i ide u novo rađanje, može biti i Feniks”, drugi je prijedlog za ime stranke.

“Ivane, prijedlog za naziv nove stranke: Front Spasa. Nikakvi zidovi i obrana, samo napad, do konačne pobjede!”, rekao je jedan komentator.

“Samo osmisli normalno ime i neki OK logo, danas sve stranke imaju logo kao Konzum”, savjetovao je jedan komentator.

“Predlažem da se stranka zove Nova nada“, jedna je od ideja.

“Naziv stranci – Kontra sili Kontra mraku“, predložio je jedan pratitelj.

Pomozimo mu i mi! Napišite u komentarima svoje prijedloga, možda Ivan nekoga i posluša. A možda vam da i vrijednost “transfera” u Abecedu.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.