Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

IMA LI U PLENKOVIĆEVOJ VLADI MASONA? Odgovor iz Vlade bi vas mogao iznenaditi

Autor: dnevno.hr

Ima li u Vladi premijera Andreja Plenkovića masona, ili je on pak izuzetak zanimalo je novinare Teleskopa koji su to pitanje postavili vladinom glasnogovorniku Marku Miliću.

“Temeljem Vašeg upita, obavještavam Vas kako među članovima Vlade RH nema pripadnika masonske organizacije”, izjavio je za Teleskop glasnogovornik Vlade, Marko Milić. Inače, i novoizabrani predsjednik Zoran Milanović ovih je dana posvjedočio kako je i sam primio poziv za ulazak u masone, no njemu to nije bilo atraktivno.

Istodobno, ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić, komentirajući slučaj masona Dražena Jelenića, kazao je kako je njemu sve to simpatično.

O masonima je pak svojedobno progovarao mason Dragan Kukavica, koji je prije nekoliko godina kazao kako je u svakoj hrvatskoj vladi od neovisnosti bilo masona, a on je u to doba bio veliki majstor Velike Lože Hrvatske. U tom je svojem istupu otkrio kako i u vladi Zorana Milanovića ima masona.

Na što se u svojem šturom odgovoru Milić oslanja kada tvrdi da masona u Vladi premijera Plenkovića nema, nije poznato, no imajući u vidu sve što se događalo posljednjih dana nije nemoguće da je mladi glasnogovornik ipak ponešto i previdio.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.