Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

HRVOJE TREBA NAŠU POMOĆ: Boluje od cerebralne paralize, a ovo mu je prijeko potrebno kako bi mogao funkcionirati

Autor: Dnevno.hr

Hrvoje Antonio Belamarić, dugogodišnji novinar i urednik emisija za osobe s invaliditetom, poziva sve građanke i građane da se uključe u akciju prikupljanja sredstava neophodnih za adaptaciju kupaonskih prostora.

Hrvoje od rođenja boluje od cerebralne i dječje paralize, a zbog nedavnih životnih nedaća Hrvoje mora napraviti nužne radove na adaptaciji svoje kupaonice kako bi mogao nastaviti svakodnevno funkcionirati i raditi.

Svi koji su u mogućnosti pomoći Hrvoju mogu to učiniti uplatom donacije izravno na njegov donacijski račun Ili skeniranjem QR koda na vizualu iz svoje m-banking aplikacije.

Podaci za uplatu:

IBAN HR7623400093206490807

Hrvoje Antonio Belamarić

Svrha: donacija




Model: HR00

Hrvoje se kroz svoj novinarski rad bavi podizanjem svijesti građana u pristupanju problemima osoba s invaliditetom. Izvještavao je sa različitih događaja iz zemlje i inozemstva, a neko vrijeme je proveo i na BBC-u na školovanju i edukaciji.

Dobitnik je nagrade Foruma 21 za radijsko novinarstvo 2003. godine. Hrvoje je član Uprave atletskog kluba za osobe s invaliditetom Agram, a od 2007. vodi i Udrugu za promicanje obrazovanja DELFIN kroz koju aktivno nastoji pomoći mladim osobama i osobama s invaliditetom.




Foto: Facebook
Foto: Facebook

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.