Foto: Marko Todorov / CROPIX

‘HRVATSKOJ PRIJETI DUGINA PROPAGANDA?’ Hajduković se obrušio na Vigilare zbog njihove ‘matematike’: Zar vas Boga nije strah?

Autor: Dnevno.hr

Udruga Vigilare na svom je Facebook profilu objavila ilustraciju u kojoj je prikazano da muškarac i žena daju dijete, a više muškaraca majmunske boginje.

Ilustracija stoji uz opis ‘Matematika je vrlo egzaktna znanost’.

Objavu udruge Vigilare komentirao je zastupnik Socijaldemokrata Domagoj Hajduković koji se pita zar ih stvarno nije Boga strah jer ne može shvatiti da ovu bolest koriste kako bi širili predrasude prema LGBT zajednici.

“Kakve plaćene gadosti i laži možete naći u bespućima društvenih mreža: Vigilare ovo je dno čak i za vas. Kaže Nikola Grmoja da nam u Hrvatskoj prijeti “dugina propaganda”, a ja ga pitam što je ovo? Koristiti bolest od koje može oboliti svatko u kampanji dezinformacija i širenja predrasuda protiv LGBT zajednice je degutantno, nehumano i zlo. Pitam se je li te ljude koji se nazivaju kršćanima stvarno nije Boga strah?” napisao je na Facebooku.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.