screenshot, Twitter

Hrvatski folkloraši jedva izbjegli razorni potres u Meksiku!

Autor: dnevno.hr

Otočani su učinke tragičnih zbivanja nakon potresa mogli vidjeti na putovanju između zračne luke i hotela u kojem su odsjeli

Članovi KUD-a Punat s otoka Krka na dan snažnog potresa u Meksiku trebali su doputovati u Mexico City.

NAKON RAZORNOG POTRESA: Spasioci u utrci s vremenom u potrazi za djevojčicom pod ruševinama

Naime, trideset članova KUD-a Punat trebali su sletjeti u zračnu luku u Mexico Cityju pa se dalje uputiti za meksički grad Monterrey u državi Nuevo Leon u kojem se održava međunarodni Festival folklora “St. Lucia”. Trenutak najvećeg podrhtavanja koji je pogodio Meksiko izbjegli su za dlaku, njihov je zrakoplov prizemljen bez većih poteškoća, a kada su izašli iz njega, svjedočili su pravoj katastrofi.

“Da je grad u koji smo letjeli pogođen snažnim potresom doznali smo tek pred slijetanje u Mexico City”, rekao je predsjednik KUD-a Punat Branko Karabaić za Novi list, navodeći da su otočani učinke tragičnih zbivanja nakon potresa mogli vidjeti na putovanju između zračne luke i hotela u kojem su odsjeli.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.