HRVATI, PERU VAM MOZAK: ‘Na djelu je prljavi državni udar, bez vojske i oružja!’

Autor: Z.K.

Laž, nepravda, teror, rat za profit i siromaštvo svuda su u svijetu u ofenzivi, kao i borba protiv Boga, prirode i čovjeka.

Ružica Ćavar, predsjednica Hrvatskog pokreta za život pustila je svoj krik istine vezan za nesnošljivu političku situaciju u Hrvatskoj! Mnogi Hrvati uopće nisu svjesni da je na Hrvatsku izvršen pravi državni udar i da je glavni cilj svjetskih moćnika koji zapravo stoje iza ovog društvenog inženjeringa (Soroš i ekipa), koji smo prisiljeni danima upijati zapravo udar na Hrvata unutar Hrvata. Pravi cilj je ubiti nacionalizam, katolicizam, domoljublje a nakon toga i život. U ovom trenutku Hrvatska je izložena  zastrašujućim metodama manipulacije (pranje mozga) a sve s ciljem uništenja ‘prave’ domoljubne desnice, kako u Hrvatskoj, tako se to radi i u drugim zemljama svijeta! I to sve preko kvazi domopljuba u njihovim rukama.  Domoljublje mora biti zabranjeno kako bi se buduće generacije pripremile i oblikovale u savršene strojeve novog svijeta, a tu mržnju prema desnici, kao i programirani kaos kojem smo izloženi analizirala je Ružica Ćavar. Pročitajte! 

Drage prijateljice i prijatelji, Hrvatice i Hrvati!

Cjelokupni ovaj medijski i politički kaos, koji se događa sa vlašću u Republici Hrvatskoj, svodi se na aksiom da u Republici Hrvatskoj, od 2000. godine na dalje, prema planu i programu moćnika svijeta, razrađenom u najmoćnijim psihološkim, sociološkim i političkim globalnim stožerima, ne smiju na vlasti biti hrvatske domoljubne stranke ni pojedinci koji bi djelovali u nacionalnom i državotvornom interesu hrvatskoga naroda. To je predviđeno provoditi uz pomoć domaće dobro plaćene neprijateljske pete kolone.
Vidjeli smo kako su se antihrvatski moćnici svijeta odnosili prema prvome hrvatskome predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu, i njegovim najbližim domoljubnim suradnicima.
Kada su procijenili da ih ne mogu moralno slomiti, najvjerojatnije su ih smrtno ozračili, a neke druge monstruoznim optužnicama psihički i fizički slomili i u smrt poslali.
Vidjeli smo što su, nakon smrti predsjednika Tuđmana, uz ranije pripreme, sve poduzimali da manipulacijama i raznim prijevarama, te 2000. godine, dovedu na vlast Račanovu ekipu, za koju su znali da je uvijek bila i da će uvijek biti protiv svake samostalne i slobodne demokratske hrvatske države.
Sjetimo se što je tada rekao tadašnji ministar vanjskih poslova Velike Britanije, Robin Cook (umro 2005. godine), kako mu je promjena vlasti u (jednoj maloj zemlji – moja opaska) Republici Hrvatskoj najbolja vijest u svijetu za 21. stoljeće.
Što je sve ta vlast započela i uradila na destrukciji, rasprodaji, pljački i enormnom nepotrebnom zaduživanju Hrvatske, poznato nam je.
Kako se sve nastavilo sa Sanaderovom i Kosoričinom vlašću, te produljilo sa Milanovićevom Kukuriku koalicijom, također nam je poznato.
Drukčije se, prema predviđenom sotonskom planu, nije smjelo dogoditi.
Nakon Mesićeve desetogodišnje katastrofe, na izborima za predsjednika države 2010. godine, Andrija Hebrang, koji je imao najviše izgleda za pobjedu, nipošto nije smio doći u obzir. Stoga su mu podmetnuli kandidate iz iste stranke, ljigavce, tobože poštenog znanstvenika Dragana Primorca i tobože velikoga gospodarstvenika Nadana Vidoševića, sve kako bi se otvorio prostor za pobjedu poželjnoga Ive Josipovića.
Budući da je Sanaderova ucijenjena bijedna vlast sve radila na štetu hrvatskih nacionalnih interesa, kao i oktroirana vlast Jadranke Kosor, logično je bilo da, uz ostale medijske i ine prijevare, 2011. godine na red dođe Milanovićeva još gora vladavina.
Kako su oni, u svome zlu upropaštavanja Hrvatske, sve nadmašili, postojala je, za pokvarene antihrvatske moćnike svijeta, velika opasnost da bi hrvatske nacionalne političke snage mogle doći na vlast na parlamentarnim izborima krajem 2015. godine. Pokušali su učiniti sve da se to ne dogodi, a nadali su se da će predsjednik Josipović svakako ponovno pobijediti.
Na Domoljubnu koaliciju, prije izbora, primijenjen je, kao u slučaju Hebranga, prokušani recept podmetanja neke malo drukčije, a slične opcije, novosmišljenoga Mosta, uz neviđenu potporu medija jednoj tobože spasonosnoj i poštenoj novoj političkoj opciji.
No, kako nisu u potpunosti uspjele nikakve makinacije ni manipulacije, Domoljubna koalicija je za malu nijansu uspjela biti relativni pobjednik.
Kako se to nije smjelo dogoditi, nastala je među neprijateljima i svjetskim moćnicima konsternacija. Nova, teško dogovorena vlast u Republici Hrvatskoj, nipošto nije smjela profunkcionirati.
Tajne službe u Republici Hrvatskoj izgleda ništa drugo ni ne rade, već samo navlače i love političke funkcionare, posebno desne opcije, na razne sumnjive stvarne ili izmišljene afere, kako bi ih mogli ucjenjivati u određenom političkom trenutku. Oni, takvi ucijenjeni, bježe od spasonosne istine kao od žive vatre i ne drže se nikakvih načela, a što bi jedino mogao biti spas i za njih i za hrvatski narod.
Otkada se formirala nova vlast, gotovo nikoga nisu smijenili i ništa nisu promijenili na bolje. Stalno su u defenzivi, a protivnici, unutarnji i vanjski, uz pomoć zaglušujuće medijske histerije i hajke, su u neviđenoj divljačkoj ofenzivi.
Ovi na vlasti se potpuno gube i zaslijepljeni od udaraca ne vide nikakvu orijentaciju, pa se u kaosu sve više udaraju i međusobno.
Na djelu je pravi prljavi državni udar, bez vojske i oružja.
Gdje su sada naši stratezi, stožeri i prijatelji za demokratsku obranu od nasilja? Vjerujem da ćemo, uz Božju pomoć, naći izlaz.
Moćnicima svijeta ne smeta krvoločni, genocidni i agresivni nacionalizam iz Beograda i Srbije i s njihovih nogometnih stadiona. Takvi, koji su kod njih na vlasti, izabrani su i sa preko 50% glasova, a i najekstremniji četnici, poput Šešelja, dolaze im u parlament sa 10-ak posto glasova.
Moćnicima svijeta smeta hrvatski obrambeni patriotizam i humani pozdrav “Za dom spremni!”. Smeta im miroljubivi hrvatski narod, koji većinom politički pripada umjerenom desnom centru, dok malo desnije političke stranke, koje i ne zagovaraju nikakav ekstremizam, zbog medijske blokade gotovo uopće ne mogu doći u Hrvatski (državni) sabor.
Laž, nepravda, teror, rat za profit i siromaštvo svuda su u svijetu u ofenzivi, kao i borba protiv Boga, prirode i čovjeka. U toj gigantskoj borbi nitko ne smije biti pasivan. Svi smo odgovorni i moramo se konačno opredijeliti jesmo li za dobro ili zlo. Bog nam je dao razum, osjećaj ljubavi i slobodu odlučivanja. Budimo sretni ako smo do Boga odabrani da više naginjemo na dobru stranu, te se svojom slobodnom voljom i dobrim nakanama, uz Božju pomoć, opredijelimo hoćemo li do kraja biti na Božjoj strani ili ćemo nasjesti na mamac sotone, koji sve nudi i puno obećava, a zapravo sve što je bitno za čovjeka oduzima i vodi ga u propast.
Znamo za onu latinsku izreku: “Per aspera ad astra” (“Preko trnja do zvijezda”), ili, još važnije, onu biblijsku: “Znam tvoja djela: nisi ni studen ni vruć. O da si studen ili vruć! Ali jer si mlak, ni vruć ni studen, povratit ću te iz usta.” (Otk 3:15-16), ili, kako Isus reče: “Ako ostanete u mojoj riječi, uistinu, moji ste učenici; upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi.” (Iv 8:31-32).

 

Autor:Z.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.