HRT: Rotim ravnatelj programa, Marija Nemčić ravnateljica produkcije

Autor: hina

Ravnatelji i glavni urednici HRT-a imenuju se s danom 22. travnja 2013. na mandat od 5 godina.

Goran Rotim imenovan je za ravnatelja programa HRT-a, Marija Nemčić za ravnateljicu produkcije HRT-a, Duško Zimonja za ravnatelja tehnologije HRT-a, a Boris Sruk za ravnatelja poslovanja HRT-a, priopćeno je danas s HRT-a.

U priopćenju se navodi da su imenovani i glavni urednici na HRT-u: glavni urednik HTV 1 je Željko Rogošić, glavna urednica HTV 2 Maja Tokić, glavni urednik HTV 3 Dean Šoša, glavna urednica HTV 4 Sanja Gvozdanović, a glavna urednica Novih medija je Tamara Vudrag. Za glavnog urednika Hrvatskog radija 1 (HRA) imenovan je Vladimir Kumbrija, glavna urednica HRA 2 je Jadranka Rilović, glavna urednica HRA 3 je Rajka Rusan.

Ravnatelji i glavni urednici HRT-a imenuju se s danom 22. travnja 2013. na mandat od 5 godina.

Imenovani su i glavni urednici radijskih centara diljem Hrvatske – glavna urednica Radio stanice Osijek je Amoreta Hofšauer Bajto, glavni urednik Radio stanice Split je Zoran Vukičević, glavna urednica Radio stanice Knin je Afrodita Bibić Bilopavlović, glavna urednica Radio stanice Pula je Tatjana Kaštelan, glavni urednik Radio stanice Zadar je Toni Pajkin, glavna urednica Radio stanice Sljeme je Ivanka Zorić, glavni urednik Radio stanice Rijeka je Alen Čemeljić, glavna urednica Radio stanice Dubrovnik je Adriana Tomašić, glavna urednica Glasa Hrvatske je Daria Marjanović.

U sklopu natječaja održano je i izjašnjavanje kreativnih zaposlenika HRT-a o kandidatima za ravnatelja/icu Programa i Glavne urednike/ice, no mišljenje zaposlenika bilo je savjetodavnog karaktera, stoji u priopćenju HRT-a.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.