Marko Prpic/PIXSELL

HRG O BELJAKOVOM HSS-u: ‘Ne vjerujem da je demokršćanstvo nestalo iz njega!’

Autor: dnevno.hr

Ne mogu reći da me iznenadio zaokret vodstva HSS-a prema liberalizmu, toga sam bio svjestan odmah po izboru novog vodstva s Beljakom na čelu i zbog toga sam napustio HSS, piše Hrg

Branko Hrg, bivši predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) i gradonačelnik Grada Križevaca, osvrnuo se na svom Facebook profilu na izjavu sadašnjeg predsjednika HSS-a Kreše Beljaka u kojoj se distancira od onoga što je za tu stranku bilo prepoznatljivo.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“VJERA U BOGA I SELJAČKA SLOGA!”, tradicionalni je slogan HSS-a koji u sebi sadržava temeljne vrijednosti na kojima počiva najstarija hrvatska stranka. Ili bolje reći, na kojima je počivala!

Ne mogu reći da me iznenadio zaokret vodstva HSS-a prema liberalizmu, toga sam bio svjestan odmah po izboru novog vodstva s Beljakom na čelu i zbog toga sam napustio HSS.

Ne vjerujem da je demokršćanstvo nestalo iz HSS-a, pozivam sve HSS-ovke i HSS-ovce koji zagovaraju demokršćansku političku platformu da mi se priključe na toj političkoj platformi u Hrvatskoj demokršćanskoj stranci!”, piše Hrg na svome profilu.
Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.